Ardbeg lanserar
ny presentförpackning

Ardbeg lanserar ännu en presentförpackning. Den här gången handlar det inte enbart om platsen, utan förpackningen visar också destilleriets välkända profiler Yogi, en av Ardbegs företagsamma destilleriarbetare som rullar ett whiskyfat samt Shortie, Ardbegs ettriga Jack Russell, som övervakar det hela.

- Lagerbyggnaden vid havet är den mest fotograferade platsen av destilleriet. Den här presentutgåvan ger människor möjligheten att ta hem eller dela med sig av Ardbeg. Ardbeg Ten Years Old har fantastiska och briljanta toner, som ger en välkomnande smak av destilleriets långa och nära förbindelse med havet. Den välbekanta, rökiga och torviga kraften tillsammans med den salta tången är perfekt balanserad med sötma. Den här specialutgåvan fångar Ardbegs otämjda Islaysjäl perfekt, säger Mickey Heads, destillerichef Ardbeg.

Ardbeg Warehouse kommer att finnas i begränsad upplaga på Systembolaget fr.o.m. den 15 oktober* 2018. Förpackningen innehåller Ardbeg Ten. Artikelnummer 513, och priset är 499 kronor.

*Med reservation för att lanseringsdatum kan skilja sig mellan olika butiker.