EN WHISKY.
200 ÅR.
MÅNGA ÅSIKTER.

In english

Islays största single malt whisky firar sitt 200:e år som världens mest smakrika whisky. Laphroaigs historia är numera en legendarisk historia men en historia väl värd att berättas, med en delikat smutt. En whisky som varken vill eller kan vara något annat än sig själv. Det är en minnesvärd whisky som säger mycket om både de som gör den och de som dricker den. Inflytandet från Isle of Islay, som den kommer från och havet som omgärdar den, gör Laphroaig helt oförglömlig och inspirerar till samtal mellan de som smuttar på den.

Så skärp dig, sätt på dina bästa kläder och häng med när vi firar Laphoaigs 200:e år som prisvinnande whisky. För att hedra detta fortsätter märket med sin brutalt ärliga "Alla åsikter är välkomna"-kampanj som belyser att det finns många åsikter om Laphroaig över världen. I en väldigt underhållande video, ger lokalbefolkningen från destilleriets hemvist på Isle of Islay sin personliga uppfattning av hur de upplever Laphroaig. Lokalbefolkningens kommentarer och åsikter fick oss att småskratta, då det täckte allt från kolja till baksidan av en hunds tass. Utav alla maltwhiskies från Isle of Islay så var det Laphroaig som fick mest extrema reaktioner...

Det är uppenbart att Laphroaig är en komplex best, som har delat åsikter sedan 1815. Vare sig du älskar eller hatar den så är du inte ensam. Varför skulle Laphroaig efter 200 år vilja ha det på något annat sätt? Vi kan alla vara överens om att det inte finns något värre än att dricka en whisky som inte lämnar något avtryck. Laphoiag säger hej, vinkar adjö och är aldrig lättglömd.

Whiskyn är den enda som är hovleverantör till prinsen av Wales, en ära den fick efter ett personligt besök 1994. Laphroaig är enligt utsago prinsens favoritwhisky.

"Alla åsikter är välkomna"-kampanjen är en öppen inbjudan till folk över hela webben att uttrycka sina känslor utan censur. Som Mark Twain en gång sa: "Allmänheten är den enda kritiker vars åsikt är värd någonting alls". ("The public is the only critic whose opinion is worth anything at all").

Laphroaig vill att du ska vara rak, ärlig och framför allt riktigt kreativ i din åsikt.

Så om du inte redan har uttryckt din åsikt, vad väntar du på? Ta en titt på "åsikter välkomna"-sajten och se vad folk egentligen tycker om världens bäst säljande Islay-malt whisky samt kan du också med endast ett fåtal klick kunna skräddarsy din åsikt, alternativt använd #opinionswelcome och dela din genuina åsikt med världen.

Så låt oss höja ett glas med Laphroaig! Dela dina åsikter och fira 200 år med denna oförglömliga och tidlösa whisky!

www.laphroaig.com/Opinions, @Laphroaig
#OpinionsWelcome
Video Youtube: https://youtu.be/m8Isiyu5FTc
Läs mer om Laphroaig’s 200-årsjubileum här: https://www.laphroaig.com/
 www.whiskynorden.se #OpinionsWelcome


Tack till Magnus Markström för översättning.